Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(26 augustus 2018)

Hel & Verdoemenis Bowmore Ba van brouwerij De Molen is een mooi bier uit Nederland. Een Imperial Stout die zich in laat schenken en een pikzwarte kleur met chocolade, romige schuimkraag. Het aroma is sterk van gebrande koffie en chocolade en de "light peated" whisky. Op de tong is hij verrassend zacht, met wat kruiden en hout. Hel en Verdoemenis is het prachtige basisbier van heel wat barrel aged versies. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 11,8%.

 

 

 

Hop & Liefde van brouwerij De Molen. De Molen Hop & Liefde heette vroeger Pale Ale Citra. Dit bier is namelijk gedryhopt met Citra. Een voor De Molen begrippen zeer licht bier dat bol staat van het citrusfruit, gras en kruidigheid. Het is een fris en verkwikkend bier. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4,8%.

 

 

 

 

 

La Trappe Witte Trappist is het eerste en ook het enige Trappistenwitbier ter wereld. Het heeft een droge en licht zurige smaak en  Het wordt uitsluitend gebrouwen met water, tarwe en hop. Aanvankelijk werd Witte Trappist alleen in de zomermaanden gebrouwen, maar  dankzij zijn grote succes werd er besloten om het product het hele jaar te brouwen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jopen 4-granen Bok Met dit karaktervolle bokbier luiden we de herfst in. Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is geroosterde roggemout toegevoegd. Ontdek dit smaakvolle bier met geroosterde en fruitige tonen. De gebrande bitterheid doet denken aan pure chocolade gemengd met rood fruit. Karaktervol bokbier. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amarillo Red IPA van Brouwerij ’t IJ, deze IPA is met een deel geroosterde mouten die voor een mooie roodbruine kleur zorgen. De Amarillo-hop waar dit bier zijn naam dankt, zorgt voor een citrusachtige fruitigheid. Denk een zachte, zomerse zweem sinaasappel. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,%.

 

 

 

 

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! Nu ook verkrijgbaar van brouwerij Pivovar Permon​ de Chocolate Coffee Stout. OP=OP!!

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


Bier en Baarden

(5 maart 2018)

Bier en Baarden is in samenwerking met The Barber Car zo goed bevallen, dat we er een vast moment wordt in de maand! 

Dus; elke laatste zondag van de maand vanaf 14:00 Bier en Baarden in de Sub! Laat je kapsel en/of baard lekker opfrissen onder het genot van een biertje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!