Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(15 augustus 2018)

Totally Yuzu brouwerij Jopen. Deze Black IPA hebben is gebrouwen met Fierce Beer uit Aberdeen. Ze zijn helemaal los gegaan met de yuzu. Totally loesoe with yuzu! De Aziatische citrusvrucht yuzu verovert Europa. Fruitige aroma’s van yuzu en mandarijn gevolgd door bloemige aroma’s. Mooi bitter en in de afdronk schitteren donkere mouten. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,8%.

 

 

 

 

 

Je Moer op de koffie van brouwerij De Moersleutel.Van koffiebranderij Peeze is er Yirgacheffekoffie (uit Ethiopië) in dit bier verwerkt. De koffie is daarom goed fruitig en dat proef je ook terug als je even rustig aan doet met je biertje. De hoppigheid, moutigheid en zoetigheid zijn mooi in balans. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

 

Pauwel Kwak is een iconisch amberkleurig bier van Brouwerij Bosteels. Dat komt door het smaakvolle bier, maar zeker ook door het bijzondere glas. Het zogenaamde koetsiersglas heeft de Pauwel Kwak veel bekendheid gegeven. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8,4%.

 

 

 

 

 

Broeder Jacob Winterkolkje is een Belgische bier waar echte port aan het bier toegevoegd is. De Tawny Porto komt van Portal d’Azenha in de Douro vallei in Portugal. De port heeft 5 jaar mogen rijpen op een eikenhouten vat en is dus complex van karakter. Eik, amandel, noot en pruim haal je eruit. Dat allemaal zit ook in het bier. Heerlijk toch?
Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

 

 

Brand Imperator is het oudste 'speciaalbier' van Nederland. De rijke smaak en kleur dankt de Imperator aan de blend van gebrande moutsoorten. De smaak van de Imperator komt het best tot zijn recht in een tulpglas. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

 

 

 

Paulaner Hefeweizen Naturtrüb donkergouden kleur, mistig door de gist en getooid met een grote fijne witte schuimkraag. Zoete aroma’s van rijpe banaan met kruidnagel stijgen op uit het glas. Deze Weizen biedt een diepe zoete, maar eveneens frisse nasmaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

 

La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zout, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille. La Trappe Quadrupel is het zwaarste Trappistenbier dat aanwezig is in het assortiment van brouwerij De Koningshoeven. Dit sterke bier werd gelanceerd in 2010. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

 

Ciney Blond is een fruitig bier. Opvallend is het toch wel bittere karakter van dit speciaalbier. Verder is opvallend dat wordt aangeraden dit bier toch vooral niet te warm te drinken. Een graad of 6 en vooral niet hoger. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

Affligem Dubbel is een donkerkleurig bier. Dit is een lichtzoet bier met tonen van onder meer karamel. De Affligem Dubbel won zilver tijdens de International Beer Challenge (2011) en zilver tijdens de European Beer Star (2007). Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,8%.

 

 

 

 

Murphy's Irish Stout een Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

 

 

De Koninck Apa wordt ook wel het stadsbier van Antwerpen genoemd. Het is bekend als ‘Bolleke’ vanwege het kenmerkende De Koninckglas. Aroma’s van karamel en gebrande mout bepalen de aroma’s van deze zachte doordrinker. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! Nu ook verkrijgbaar Zeker&Vast van brouwerij de Molen. OP=OP!!

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!