Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(12 maart 2019)

 

Zware Barrie van Brouwerij Openluchtmuseum Arnhem is speciaal gebrouwen voor het 100 jaar open zijn van Het Nederlands Openluchtmuseum. Het Nederlands Openluchtmuseum opende op 13 juli 1918 zijn poorten voor publiek, met als doel de traditionele bouwwerken en ambachten van Nederland te kunnen behouden. Wat er in 100 jaar heeft plaatsgevonden kan helaas niet omvat worden binnen één etiket, maar in combinatie met deze Zware Barrie hopen ze je een goede impressie te geven. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

Zwaanzinnig van de Bird Brewery, dit doordrinkbare witbier zit vol tarwemout, fruitige geuren en tropische hoppen. Laag alcoholisch en zeer verfrissend: Wit, fris & fruitig, perfect voor de warme dagen! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4,5%.

 

 

 

 

Saison Dupont wordt nog steeds gezien als het schoolvoorbeeld voor de bierstijl Saison. De kleur is koperblond, het heeft verfijnde hoparoma's en een kenmerkende droge bitterheid. Dit is één brok Belgische biergeschiedenis, een absolute klassieker. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

 

 

 

Brand Imperator is het oudste 'speciaalbier' van Nederland. De rijke smaak en kleur dankt de Imperator aan de blend van gebrande moutsoorten. De smaak van de Imperator komt het best tot zijn recht in een tulpglas. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

 

 

Salt & Pepper van brouwerij De Molen, dit bier is op smaak gebracht met chili pepers (madame jeanette, trinidad moruga scorpion, carolina reaper en chipotle) en daarnaast met fleur de sel. Een sprekend voorbeeld van een van die 'off the charts' experimenten van Brouwerij de Molen. Dit bier is niet voor watjes! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9,7%.

 

 

 

 

Miss Saison van brouwerij Jopen is een moderne saison met een pittige en kruidige smaak door de combinatie van gerste- en roggemout én Amerikaanse en Australische hopsoorten. Een spannende mix van kruidige
en fruitige aroma’s. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zout, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille. La Trappe Quadrupel is het zwaarste Trappistenbier dat aanwezig is in het assortiment van brouwerij De Koningshoeven. Dit sterke bier werd gelanceerd in 2010. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

 

Affligem Tripel. Amber, goudgoudkleurig, helder, met een grote standvastige witte schuimkraag. Fruitige zoet aroma's bepalen het gezicht van de koning der abdijbieren. Deze Tripel heeft een stevige body en toch een frisse smaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

 

 

Ciney Blond is een fruitig bier. Opvallend is het toch wel bittere karakter van dit speciaalbier. Verder is opvallend dat wordt aangeraden dit bier toch vooral niet te warm te drinken. Een graad of 6 en vooral niet hoger. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

Weihenstephaner Hefeweissbier wordt vaak gezien als de Moeder van alle Weizenbieren. Deze topper wordt over de hele wereld bejubeld. Niet voor niets, want het is een geweldig bier met een volle body, fruitige aroma's van banaan en natuurlijk het kenmerkende kruidnageltje. Dit bier gaat geweldig met salades, vis en uiteraard ook met Beierse worstspecialiteiten. Een bier geschikt voor elk moment op de dag. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,4%.

 

 

 

De Koninck Apa wordt ook wel het stadsbier van Antwerpen genoemd. Het is bekend als ‘Bolleke’ vanwege het kenmerkende De Koninckglas. Aroma’s van karamel en gebrande mout bepalen de aroma’s van deze zachte doordrinker. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

 

Murphy's Irish Stout een Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! Nu ook verkrijgbaar Zeker&Vast van brouwerij de Molen. OP=OP!!

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!