Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(18 juni 2018)

 

Cheri Mola gebrouwen door brouwerij Jopen in samenwerking met onze Spaanse vrienden van Bonvivant Beer hebben we een IPA met cherimoya gebrouwen. Mola betekent cool in het Spaans, heerlijk om te drinken op een warme zomerdag! Cheri Mola is gebrouwen met cherimoya, een tropische vrucht behorend tot de zuurzakfamilie. De Sabrohop zorgt voor tonen van perzik en ananas met kruidige tonen van cederhout en een hint van kokos. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

Arthur’s Legacy n°14 - The boy from IPA.Nema van de brouwers van Brouwerij De Hoorn. Het is Lang en bruin en lieflijk. Ja, het is The Boy van IPA.nema. Nodig hem uit en je hebt gegarandeerd een feestje. Dansen door de nacht naar sambaritmen. Lachen tot je buiten adem bent. Gepassioneerd omhelst op het balkon, kijkend naar de zon een prachtige abrikozensinaasappel. "Zijn geest wordt weerspiegeld in onze nieuwe IPA, die ik met liefde heb gemaakt. Een sterk bier met een alcoholgehalte van 8%, wat de extra bittere smaak perfect compenseert. "

 

 

De magische, mystieke 12e Never Ale is een mix van oude en nieuwe scholen die heldere citrus-, rijke kokosnoot- en papaja-achtige smaken spelen, allemaal op een stevig podium van Engelse gepofte tarwe. Tropisch hoppig. Licht, maar vol. Helder en citrusachtig. De 12e Never Ale is alles wat we hebben geleerd over het maken van hop-forward bier uitgedrukt in een bescheiden stem. Bleek, koud, licht alcoholisch en bitter. Het is alles wat we weten. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

La Trappe Witte Trappist is het eerste en ook het enige Trappistenwitbier ter wereld. Het heeft een droge en licht zurige smaak en  Het wordt uitsluitend gebrouwen met water, tarwe en hop. Aanvankelijk werd Witte Trappist alleen in de zomermaanden gebrouwen, maar  dankzij zijn grote succes werd er besloten om het product het hele jaar te brouwen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

 

Chouffe Cherry Rouge is het nieuwste speciaalbier van de Brasserie D'Achouffe. Volgens de brouwerij gaan we een combinatie van kersen, aardbeien, marsepein en port proeven, en met zijn alcoholpercentage van 8% drinkt hij zeer goed weg!

 

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! Nu ook verkrijgbaar is  het biertje Mango Unchained IPA van Brouwerij Kompaan. OP=OP!!

 

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


Bier en Baarden

(5 maart 2018)

Bier en Baarden is in samenwerking met The Barber Car zo goed bevallen, dat we er een vast moment wordt in de maand! 

Dus; elke laatste zondag van de maand vanaf 14:00 Bier en Baarden in de Sub! Laat je kapsel en/of baard lekker opfrissen onder het genot van een biertje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!