Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(7 juli 2018)

Brouwerij Het Anker besloot voor de Mechelaars een vlot drinkbaar stadsbier te brouwen, dat toch voldoende pit in zich heeft om met volle teugen van te genieten. Er werd gekozen voor de Maneblusser: een blond bier met een licht citrus aroma en een fijne afdronk, gebrouwen volgens de traditionele methode van hoge gisting. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,8%.

 

 

 

Jopen Life’s a Beach is hét bier voor de zomer. Deze verfrissende session IPA met aroma’s van tropisch fruit is lekker hoppig. Denk aan ananas, limoen, papaja, mango en citrus. India Pale Ale is een wat zwaarder biertype en kan daardoor wat zwaar zijn voor een warme zomerdag. Deze session IPA is fruitig hoppig als een IPA, maar lichter qua alcohol. Jopen Life’s a Beach een mooie doordrinkbare IPA. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 3,3%.

 

 

 

St-Louis Premium Framboise is een frambozenbier op basis van lambic. St-Louis Premium Framboise bevat 25% sap van Willamette frambozen met pure natuurlijke suikers. St-Louis Premium Framboise is een dorstlesser die weinig alcohol bevat. Een zeer fruitig bier met een mooi evenwicht tussen de zoete smaak van framboos en de lichtzurige smaak van het lambiekbier. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 2,8 %.

 

 

 

De magische, mystieke 12e Never Ale is een mix van oude en nieuwe scholen die heldere citrus-, rijke kokosnoot- en papaja-achtige smaken spelen, allemaal op een stevig podium van Engelse gepofte tarwe. Tropisch hoppig. Licht, maar vol. Helder en citrusachtig. De 12e Never Ale is alles wat we hebben geleerd over het maken van hop-forward bier uitgedrukt in een bescheiden stem. Bleek, koud, licht alcoholisch en bitter. Het is alles wat we weten. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

La Trappe Witte Trappist is het eerste en ook het enige Trappistenwitbier ter wereld. Het heeft een droge en licht zurige smaak en  Het wordt uitsluitend gebrouwen met water, tarwe en hop. Aanvankelijk werd Witte Trappist alleen in de zomermaanden gebrouwen, maar  dankzij zijn grote succes werd er besloten om het product het hele jaar te brouwen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

 

Hugs & Kisses is een Session IPA speciaalbier van Brouwerij de Molen is een lichte IPA met maar 3,5% alcohol. Hierdoor is deze IPA zeer makkelijk drinkbaar. Het bier heeft kruidige citrus aroma's en is een vol zomerbier. Een bittere afdronk maakt het bier compleet. Er zijn bij deze IPA twee verschillende soorten hop gebruikt, namelijk Saaz en Mozaic. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 3,5%.

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! OP=OP!!

 

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


Bier en Baarden

(5 maart 2018)

Bier en Baarden is in samenwerking met The Barber Car zo goed bevallen, dat we er een vast moment wordt in de maand! 

Dus; elke laatste zondag van de maand vanaf 14:00 Bier en Baarden in de Sub! Laat je kapsel en/of baard lekker opfrissen onder het genot van een biertje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!