Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


WISSELTAPBIERTJES!!

(27 augustus 2019)

 

Hamer en Sikkel van brouwerij De Molen zit vol met intense smaken als koffie, chocolade, mokka en hout. De nasmaak heeft een fijne, intense bitterheid waar je nog lang van kan nagenieten. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

 

Hopus Dei van brouwerij De Witte Leeuw is een speciaalbier met een volle eerlijke smaak.Het is aangenaam fruitig, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. De geselecteerde hopsoorten en granen maken dit bier een lekker doordrinkbaar bier met een volle smaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7,5%.

 

 

 

 

Blubberdikkejetser 1 Blueberry Bourbon Vanilla Stout van brouwerij Kompaan is een dikke Imperial Pastry Stout met bosbessen, Bourbon en vanille. Mooi zoet met een lichtbittere afdronk. Een beetje een toets van cassis achter een hele dikke zachte vanillestout zeg maar. Mooi werk! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 11%.

 

 

 

WAL+VIS van brouwerij van brouwerij is een buitendijks gebrouwen, zeewaardig bier. Gebrouwen op de WillemsHaven te Harlingen, een echte WH-ALE. Tsjoch! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6%.

 

 

 

 

Naughty List van brouwerij Brewdog is een milde Stout met een zeer ronde geroosterde bitterheid. Aroma's van chocolade en karamel bepalen het karakter van deze Milkstout. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8%.

 

 

 

 

Dogma van brouwerij Brewdog is een Scotch Ale met rijke aroma's als chocolade en gestoofd, donker fruit. Een zoetige afdronk door de toevoeging van honing. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7,8%.

 

 

 

 

JERRY POW-POW van brouwerij Big Belly Brewing is een double White IPA die is ge-fry-hopped met maar liefst 1.8 kg Amarillo en Mosaïc hops per hecto! Dan komt er een geweldige fruitige goedheid uit die wat kruidigs heeft door de jeneverbes. Ook deze warmt je op tijdens de wintermaanden. Daarna ook nog trouwens... Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8%.

 

 

 

Dubbel Wit van brouwerij Jopen is een troebel dubbel witbier met een kruidige ondertoon. Frisse tonen van citrus en kruidnagel. Verfrissend, dorstlessend, maar met karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

 

N'Ice Chouffe houdt je warm op winterse dagen. Dit bier is verkrijgbaar van half oktober tot half februari. Dit donkere bier heeft een vleugje tijm en curaçao. Samen met de alcohol geeft dit een diepe warmte. Serveer de N'Ice Chouffe eens met gehaktballetjes, wild, lam, oesters, mosselen, zalm of pittige smaakvolle kazen. Een feest voor de zintuigen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

La Trappe heeft in 2009 een oude traditie in ere hersteld. La Trappe Quadrupel werd op houten vaten gelegd om te rijpen en te ontwikkelen qua smaak. De resultaten zijn prachtig. Elke batch wordt te rijpen gelegd op andere vaten en daardoor heeft elke Oak Aged-serie zijn eigen smaakkenmerken. Batch #25 bestaat uit Kirsch Schnapps 59% - New Oak Medium Toast 30% - White Wine (Dry) 11%. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 11%.

 

 

Straffe Hendrik Tripel van Brouwerij De Halve Maan heeft een bijzondere ontstaansgeschiedenis. In 1981 vroeg de burgemeester aan Henri Maes en zijn dochter Véronique om een speciaal, wat zwaarder bier ter brouwen voor de inhuldiging van het beeld van Sint Arnoldus, de patroonheilige van de bierbrouwers. Zo geschiedde. Alleen werd het bier zo lekker gevonden, dat er van een eenmalig brouwsel geen sprake kon zijn. Sindsdien is deze klassieke Tripel een vaste waarde van Brouwerij De Halve Maan. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

Bolleke van brouwerij De Koninck Dit is de smaak van ’t Stad. Van ruige dokken en volle terrasjes. Van bakfietsen en zomeravonden aan de Schelde. Antwerpen in een flesje. Zijn bolvormige glas heeft hem het koosnaampje bolleke opgeleverd. Op z’n Antwerps bestel je het als een "bolleke Keuning". Naar een fris getapt bolleke hoef je in ’t Stad overigens nooit ver te zoeken. Dit Antwerpse icoon vind je in elk café en op elk terras. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

Ciney Blond is een fruitig bier. Opvallend is het toch wel bittere karakter van dit speciaalbier. Verder is opvallend dat wordt aangeraden dit bier toch vooral niet te warm te drinken. Een graad of 6 en vooral niet hoger. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

Weihenstephaner Vitus is één van de jongste bieren uit de stal van Weihenstephaner. Sinds de introductie in 2007 bleek deze Bock een schot in de roos. De ene na de andere prijs werd binnengesleept en bierliefhebbers liepen weg met dit bier. Niet verwonderlijk, want dit evenwichtige bier zit vol fruitige aroma's en tonen van geroosterde mout, zoals karamel. Dit bockbier gaat uitstekend met veel verschillende gerechten maar is echt een feest bij gerookte en gegrilde vleesgerechten. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7,4%.

 

 

 

Murphy's Irish Stout een Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!