Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


[POP-UP] STITUTE - Een pop-up speciaalbierwinkel!

(20 maart 2020)

Vrienden van de Sub,

Wij hebben iets leuks voor jullie! De Sub is dicht i.v.m. het corana virus en daardoor hebben jullie niet iedere dag de mogelijkheid bij ons langs te komen.

Om toch dichter bij onze gasten te zijn, jullie te kunnen blijven voorzien van een fantastische keuze in speciaalbier en om jullie niet in de kou te laten staan hebben wij iets bedacht!

Het duurde even voordat we groen licht hadden bij de gemeente, maar we zijn blij te melden dat we morgen starten met:

[POP-UP] STITUTE - Een pop-up speciaalbierwinkel!

Naast onze hardlopers en specials, bieden wij hier ook een paar scherpe knallers om iedereen door deze onzekere tijd te helpen! (Staat jouw favoriet niet in de winkel? Mail gerust!)

Wij zullen open zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 19:00!
Er is mogelijkheid tot bestellen en afhalen om zo je verblijf in onze pop-up beer store te verkorten. Verder wordt de winkel ruim opgezet en houden we rekening met de hygiëne en de opgestelde adviezen. Er kan enkel met pin betaald worden en we vragen jullie statiegeldflessen in te leveren bij de supermarkt. Neem je eigen tas of doosje mee!

We hopen jullie snel weer te zien! Bij [POP-UP] STITUTE!

Maandereind 36 (recht achter de Sub)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


Gesloten!

(16 maart 2020)

 

Helaas, ook wij moeten vanwege ieders gezondheid onze deuren tot in ieder geval 6 april sluiten. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte via onze website en facebook en laten je weten wanneer wij de deuren weer mogen openen!

Voor nu wensen wij iedereen een goede gezondheid toe en hopen elkaar snel en in goede gezondheid weer te zien in de Sub!

Team Substitute

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!